top of page

COMPONENTE ȘI ACCESORII ROBOȚI

O gamă largă de componente și accesorii pentru roboți

EFECTORI FINALI

ROBOTIQ SANDING KIT

Aplicațiile de șlefuire pentru roboți colaborativi necesită integrarea a mai multor componente hardware - software și un timp foarte îndelungat. Până acum! Kitul nostru de șlefuire este singura soluție hardware și software integrală pentru coboți.

download.png

GECKO GRIPPER

Tehnologia de prindere Gecko a fost dezvoltată inițial în laboratoarele de la NASA ca un instrument pentru colectarea sateliților scoși din uz. Prin eliminarea necesității aerului comprimat și a sistemelor de furtunuri, întreprinderile de producție vor constatat o reducere sensibilă a energiei și a costurilor de întreținere, suplimentar la un mediu de lucru dezvoltat, datorită zgomotului și prafului mai reduse.

logo.png

VISION

PICK-IT M-HD

O camera 3D plug & play pentru robotul tău. Pick-it permite automatizarea rapidă, flexibilă și precisă al proceselor de preluare și plasare, care pot funcționa cu fiabilitate 24/7. Potrivit pentru alegerea obiectelor de dimensiuni mici și medii cu o precizie ridicată, descărcare de palete, încărcare de mașini, asamblare. 

download (1).png

ACCESORII

FLEXIBOWL

FlexiBowl® este un alimentator inovativ pentru piese flexibile care este compatibil cu orice robot și sistem vision. O gamă largă  de părți cuprinse între 1-250 mm și 1-250 g pot fi gestionate de un singur FlexiBowl®, care înlocuiește un set întreg de alimentatoare cu vas vibrator. Softwareul intuitiv și ușor de utilizat permite schimbări rapide și multiple ale produselor.

flexibowl-logo-m-2.png
bottom of page