top of page
Zsenialitás_edited.png

Tehnologie cu sensor

Mozgás érzékelő_edited.png

Tehnologie cu sensor

Hely_edited.png

Navigare automată

Bizonyított siker.png

Efficienţă de
neegalat

https___cdn.evbuc_.com_images_64747743_314601206142_1_original (1).jpg

Despre Doks.

Doks. Innovations GMBH accelerează digitalizarea proceselor de inventariere și stocare, gestionarea bazelor de date, precum și transportul mărfurilor pe distanțe scurte. Soluțiile se bazează pe ani de cercetare și dezvoltare și unesc abordări de învățare automată și profundă, inteligență artificială și automatizare.

Combinând algoritmi de învățare automată și procese automatizate de date, prelucrăm datele Dvs. relevante și vă oferim astfel avantaje în planificarea și proiectarea proceselor.

Facem mai simplu gestionarea depozitelor

Vă oferim sisteme compatibile cu drone și senzori pentru înregistrarea și inventarierea autonomă a inventarului în diferite tipuri de depozite: în interior și în exterior, precum și în intrare și ieșire. Fiabil, sigur și ușor de utilizat.

Echipa Doks.

A Doks. Innovation GmbH csapata egyrészt tapasztalt hardver- és szoftverfejlesztőkből, adatelemző szakértőkből és mérnökökből, másrészt logisztikai és projektmenedzsment szakemberekből áll.

Workflow_summAIRysky_E04_3_edited.png
inventairyxl.png
Workflow__transportAIRy_E04_5_edited.png

inventAIRy® XL

summAIRy®

transportAIRy®

Doks. innovations oferă trei soluții unice:
Toate sistemele pot fi combinate între ele și pot fi ușor integrate în toate sistemele ERP comune, precum și în WMS. Doks. innovations vă duce logistica la nivelul următor și vă pregătește compania pentru provocările unui viitor digitalizat.

Screen-Shot-2020-05-20-at-12.38.08-PM.pn

Economii de timp de 90%

comparativ cu procesul manual

Reducerea costurilor 70%

management

Calitatea datelor > 99%

prin utilizarea unui software inteligent

Funcționare 24/7

datorită sursei de alimentare inovatoare

XL_operating (1).jpg

Soluția
inventAIRy® XL

Soluția inventAIRy® XL folosește o dronă cu senzori pentru achiziționarea datelor, un robot la sol pentru navigație autonomă și o varietate de algoritmi inteligenți pentru a face datele utilizabile. inventAIRy® XL permite localizarea precisă și înregistrarea complet automatizată a întregului depozit. Utilizarea unei drone face posibilă scanarea chiar și a celor mai înalte spații pentru paleți. Combinația unică cu vehiculul terestru, inventAIRy® ROVER, depășește limitele actuale ale dronelor în ceea ce privește timpul de zbor și permite navigarea automată independentă GPS și un zbor continuu de până la 5 ore. Utilizarea de software inteligent și algoritmi asigură o captură complet automatizată a datelor pentru întregul depozit și o localizare precisă a informațiilor procesate.

geek-plus-6-copy.jpg

Soluția
summAIRy®

summAIRy® sky oferă o gamă largă de posibilități. Puteți număra, măsura și localiza mărfurile și materialele care sunt depozitate în exterior în zone de depozitare bloc. Și toate acestea, fără a fi nevoie să atașați markeri, coduri de bare sau alte caracteristici de identificare, deoarece summAIRy® este capabil să facă toate acestea pe baza datelor de imagine care sunt înregistrate complet autonom de către dronele industriale standardizate.

summAIRy®. ceiling este practic identic cu summAIRy®. cer, cu singura diferență că scenariul aplicației nu este în exterior, ci în interior. Și întrucât navigarea dronelor în interior este extrem de complexă, aici colectăm datele de imagine necesare cu module inteligente, extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Avantajul: nu este nevoie de niciun pilot sau operator de dronă.

De 30 de ori mai rapid

comparativ cu inventarul manual

99%

precizia datelor

API direct

către orice ERP

Mai rapid

timpul de zbor de 25 de minute și o viteză de până la 15 m / s

Sigur

Nu este afectat de trafic sau obstacole

Eficient

Înlăturați presiunea din traficul din fabrică și depășiți limitele infrastructurii existente

csm_mf-doks-innovation-2018-07-19-0301_d231f791ef.jpg

Soluția
transportAIRy®

Pentru a permite un transport salvat de probe, piese (de rezervă) și alte mărfuri necesare prin aer, doks. inovație dezvoltată transportAIRy®. Dronele noastre oferă un timp de zbor de până la 25 de minute și o viteză de până la 15 m / s. Eliminați presiunea din traficul din fabrică și depășiți limitele infrastructurii existente cu ajutorul procesului de livrare automată transportAIRy®. Soluția include tot ce aveți nevoie pentru un flux de lucru robust: drone puternice, planificare integrată a zborului, preluare și livrare automată, automat abordarea surselor și chiuvetelor relevante, precum și un link către software-ul dvs. ERP sau WMS. transportAIRy® este standardul industrial pentru transportul sigur cu drone pe distanțe scurte. Tehnologia brevetată pentru prinderea obiectelor permite transportul a aproape orice structură și este ușor scalabilă.

bottom of page