top of page

Franka Panda

Franka_Panda_145.png
Descriere

Faceți cunoștință cu Panda, un robot industrial ușor de nouă generație care prezintă simțul inerent al atingerii și adaptabilitatea mecanică datorită senzorilor de cuplu situați la fiecare dintre cele 7 articulații. Robotul a fost gândit cu grijă pentru a oferi, pentru prima dată, acces nerestricționat la robotică, prin instalarea ușoară și o paradigmă de programare vizuală în care aplicațiile sunt aranjate secvențial pentru a crea o sarcină robotică. O astfel de inovație perturbatoare în utilizare și tehnologie reduce costurile de automatizare și permite soluții flexibile și scalabile.

Panda se remarcă prin tehnologia și ușurința de instalare și programare.

Ce este in cutie?

Panda ARM
Panda CONTROL
Franka_Panda_145.png
new.jpg
Panda DESK
panda desk.png
Panda ARM
Schermafbeelding-2019-12-02-om-10.28.24-
Tehnologie
 • Sensibilitate: fiecare axă este echipată cu senzori de cuplu de clasă integrată. La fel ca oamenii, Panda poate măsura forțe pentru a simți dinamic mediul înconjurător; datorită acestei caracteristici, sensibilitatea la forță poate fi utilizată de ex. detectează coliziuni și identifică obiecte și realizează cu succes sarcini de inserare în ciuda eventualelor inexactități sau defecte ale componentelor.

 • Conformitate: adaptabilitatea la mediu poate fi personalizată prin configurarea rigidității Panda la nivelul fiecărei articulații și peste orice direcții dorite. Aplicațiile care necesită o reglare continuă și extrem de precisă a forțelor împotriva suprafețelor precum urmărirea contururilor, lustruirea și inserarea - care sunt de obicei dificil de automatizat în mod eficient din punct de vedere al costurilor - devin ușor de realizat datorită acestei caracteristici.

 • Control și agilitate: controlul cuplului care decurge din decenii de cercetare garantează o funcționare lină și silențioasă a celor 7 axe, datorită cărora Panda se poate deplasa cu dexteritate în spațiul său larg de lucru (raza de 855 mm).

Instalare
 • livrare cu o cutie (35 kg, 76x54x50 cm). convenabil de ridicat și transportat.

 • brațul (18 kg) poate fi instalat în mai puțin de 5 minute cu ajutorul a 4 șuruburi.

 • amprentă mică pentru a minimiza spațiul din fabrică.

 • sistemul poate fi alimentat prin prize de uz general, printr-o singură mufă.

 • conectare și utilizare: este necesar un singur cablu pentru a conecta brațul și controlul acestuia și nu suntnecesare pandantive didactice, deoarece orice computer / laptop / tabletă poate fi conectat la baza brațuluiprintr-un cablu ethernet comun, și o interfață de programare bazată pe browser poate fi accesată imediat.

Programare
 • Cea mai ușoară și mai rapidă experiență de programare bazată pe fluxul de lucru datorită noii paradigme în care aplicațiile - blocuri care servesc abilități distincte (de exemplu, înțelegere, șurub) - pot fi aranjate pentru a crea sarcini robotice întregi în cel mai scurt timp.

 • Aplicațiile individuale pot fi parametrizate prin intermediul unui proces intuitiv bazat pe dialog care prezintă predarea Panda prin demonstrație și nu necesită cunoștințe de programare anterioare.

 • Cu toate acestea, această paradigmă oferă niveluri mai mici de parametrizare dedicate utilizatorilor experimentați.

 • Se adresează unei piețe de afaceri în creștere, care sunt noi în domeniul automatizării robotizate și nu au, nici nu intenționează să câștige, capacitate de automatizare expertă.

 • Dar este, de asemenea, ideal atât pentru companiile mici, cât și pentru cele mari, care operează serii de producție cu volum redus / mix, deoarece sarcinile pot fi ajustate ușor și rapid, precum și partajate și implementate, în mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Utilizare
 • Panda se potrivește cel mai bine atât producătorilor mici, cât și celor mijlocii care operează volumul de producție cu volum redus / mix mare, o condiție care necesită flexibilitate, de la configurarea noilor stații de lucru până la ajustarea frecventă a sarcinilor deja programate,

 • precum și întreprinderile emergente care intenționează să-și automatizeze sarcinile, dar nu au un know-how profund în domeniul roboticii, deoarece Panda garantează cel mai înalt grad de utilizare și programare ușoară.

 • În mod remarcabil, Panda este platforma ideală pentru a efectua cercetări și a testa de ex. algoritmi de control și mișcare, strategii de înțelegere, scenarii de interacțiune și învățare automată, datorită caracteristicilor sale tehnologice remarcabile și interfaței Franka Control Interface (FCI), care permite o conexiune bidirecțională rapidă la nivel scăzut la robot.

 • Având în vedere tehnologia, Panda reprezintă o potrivire perfectă pentru industria electronică sau 3C (informatică, comunicații și electronice de larg consum) în toate tipurile de aplicații implicate în aceasta (adică asamblare, lipire, manipulare, îngrijirea mașinilor, ambalare și testare a calității).

 • Controlul și testarea calității este o aplicație care este potrivită pentru Panda în toate tipurile de industrii (nu numai 3C, ci și Automotive, metale și prelucrare, materiale plastice și polimeri, mobilă și echipamente), deoarece aplicarea forțelor și manipularea sensibilă a componentelor sunt necesare în laboratoare de control al calității și teste.

Mai multe informații
bottom of page