top of page
Geek-New-Logo-PNG-700x263.png
return-on-investment.png

1-3 Ani

ROI

data.png

200-300%

Eficienţă

accuracy.png

99.99%

Precizie

implement.png

1-3 Luni

Implementare

geek-1024x597.jpg

Despre Geek+

Geek + este o companie globală de tehnologie specializată în logistică inteligentă, nr.1 pe piață AMR globale și logistică inteligentă globală.

Expertizia Industriei

Geek + are o experiență vastă în gestionarea și operațiunile logistice într-o serie de industrii.

Povestea clienților

Geek + este partenerul de încredere în logistica inteligentă pentru multe mărci mondiale de top. Echipa noastră se străduiește continuu să reducă costurile și să crească eficiența pentru clienții noștri.

301x268-F20T-1.png
301x268-M1000R-1.png
301x268-S20T-1.png
301x268-P800R.png
301x268-C200S-1.png
301x268-A100-1.png
0 (1).jpg

Pentru creștere rapidă în industria comerțului electronic, operațiunile tradiționale de depozitare manuală nu pot satisface cerințele pieței. Geek + oferă soluții fiabile și eficiente, cu performanțe de neegalat dovedite și testate pe parcursul mai multor mega promoții de vânzare prin e-commerce, oferind clienților agilitatea de a răspunde fluctuației și cerințelor pieței.

Goods-to-Person

Bin-to-Person

Order-to-Person

Screen-Shot-2020-05-20-at-12.38.08-PM.pn

Provocarea industriei

 • Comenzi mari

 • SKU mare și inventar mic

 • Vârfuri înalte

 • Eficiență redusă a ridicării comenzilor cu mai multe produse

 • Constrângeri de timp

geek-conveyco.jpg

Soluția

Good-to-Person

Soluția Geek + Goods-to-Person folosește roboți din seria P pentru a muta rafturile și paletele de inventar în stația de ridicare, eliminând complet mersul redundant al lucrătorilor care culeg, îmbunătățind precizia culesului și reducând intensitatea forței de muncă. În comparație cu culesul manual, eficiența culesului este îmbunătățită de 2 până la 3 ori.

geek-plus-6-copy.jpg

Soluția

Bin-to-Person

Soluția Geek + RoboShuttle ™ Bin-to-Person, poate realiza o stocare de înaltă densitate prin utilizarea inovatoarelor Geek + C200 și designul culoarului îngust, menținând în același timp o eficiență ridicată.

Depozitul standard de 9 metri poate stoca cutii cu încărcătură înaltă de 18 straturi 3,50 m și cutii cu încărcare de 24 de straturi de 2,5 m, folosind pe deplin spațiul depozitului.

Provocarea industriei

 • Utilizarea redusă a spațiului

 • Eficiență scăzută a operațiilor manuale pe platformele din oțel

 • Costuri ridicate ale forței de muncă

Provocarea industriei

 • Număr masiv de pachete

 • Fluctuație mare

 • Fluxuri multiple

 • Dificultate mare de sortare

 • Rata mare de eroare

geek-plus-3.jpg

Soluția

Order-to-Person

Sistemul AislePick ™ Order-to-Person,  folosește roboți din seria A pentru a ajuta lucrătorul transportând casetele de comandă la stația de ridicare, economisind 30% până la 50% în costul forței de muncă și îmbunătățind eficiența culesului cu 150% până la 200%. Necesită investiții inițiale reduse și generează rentabilitate rapidă.

Tehnologia de navigare Geek + SLAM permite funcționarea în condiții de siguranță într-un mediu mixt om-mașină. Sistemul este extrem de flexibil și poate fi implementat rapid în decurs de o săptămână fără a schimba aspectul depozitului existent. Se adaugă roboți în orice moment.

bottom of page