top of page
mac-valves.v2.jpg
car.png

Automotive

circuit.png

Electronice

Industrii

iss_20425_52399-removebg-preview.png

Dust Collection

plastic.png

Plastic

gettyimages-1076580714-612x612_edited_ed

Sticlă

Producătorul, MAC a fost fondat în urmă cu peste 70 de ani, axată pe stabilirea și menținerea poziției de lider tehnologic pe piața mondială, acumulând de atunci peste 100 de brevete legate de tehnologia valvelor și componentele auxiliare ale acestora.

  • Fiabilitate și repetabilitate superioară

  • Experiență în industrie

  • Soluții personalizate

  • ROI dovedit

 

Ce este MAC Valves?

unnamed-removebg-preview.png
bullet_old-removebg-preview (1).png

O gamă largă de valve și componente pneumatice

 

 

Fiabilitatea și repetabilitatea produselor inovatoare ale producătorului MAC au câștigat o reputație în întreaga industrie. Cu peste 100 de brevete legate de valvele pneumatice și componentele auxiliare ale acestora, MAC este dedicat proiectării de soluții de valve industriale avansate din punct de vedere tehnologic care răspund nevoilor unice și exigente ale clienților noștri, oferind în același timp o valoare măsurabilă și constantă.

Valve care nu se lipesc

Supapele MAC sunt construite având în vedere fiabilitatea. Acestea încorporează o forță mare de schimbare a solenoidului și un arc puternic de retur, pentru a vă oferi o supapă care nu se lipeste.

Toate supapele MAC sunt perfect echilibrate și sunt proiectate să funcționeze cu forțele mari pe care le produc pentru a vă oferi rezultate excelente de fiecare dată. Pompele echilibrate permit funcționarea directă a solenoidului pentru un debit relativ mare și oferă frecare minimă și timpi de răspuns rapid, indiferent de supapa MAC pe care o utilizați. Supapele MAC antiaderente sunt soluția pentru aplicații de mare viteză, fiabilitate ridicată și mediu dificil.

mac-valves.png
bottom of page