universal-robots_5a796b667f9c4.png
Pick-it_logo_edited.png
Flexibowl Logo.png

Cea mai largă gamă de actuatoare industriale

Software și instrumente online pentru proiectare

Soluții rentabile și dovedite în industrie

Ce este PHD Inc.?

PHD Inc. creează soluții de automatizare industrială din 1957. Astăzi, linia extinsă de produse a devenit standardul High-End al industriei.

PHD oferă o gamă variată de actuatoare, componente OEM, dispozitive de acționare electrice, cleme de fixare specializate și roboți de control al mișcării. Durata lungă de viață și designul superior au devenit semnele distinctive ale mărcii PHD. De la actuatoare simple la sisteme cu mai multe unități, PHD se mândrește cu crearea de soluții complete pentru practic orice cerință de aplicație.

 

Cilindrii

Grippere

Actuatoare lineare

Cleme

Actuatoare rotative

Ejectoare

Actuatoare multi-motion

Comutătoare și senzori

Aproape fiecare unitate standard de produse PHD este fabricată la comandă. Acest lucru se datorează faptului că PHD are o varietate atât de mare de actuatoare, opțiuni și accesorii disponibile. PHD are capacitățile integrate în sistemele noastre din fabrică pentru a modifica produsele în cadrul proceselor noastre de zi cu zi. Datorită flexibilității noastre, crearea de soluții unice este foarte simplă.

 

Avem celule de asamblare dedicate, centre de prelucrare și mulți ingineri pentru a proiecta și construi soluții unice pentru clienții noștri. Cu peste 34.000 de modele unice și peste 100.000 de cotații deja în baza noastră de date, putem oferi cele mai multe oferte de preț în termen de opt ore.

© Kovács Trade Company +40 745 594 003 j.kovacs@kovacstrade.ro