top of page
unnamed (6).jpg
robotic-arm.png

Cea mai largă gamă de actuatoare industriale

engineering.png

Software și instrumente online pentru proiectare

income.png

Soluții rentabile și dovedite în industrie

Ce este PHD Inc.?

PHD Inc. creează soluții de automatizare industrială din 1957. Astăzi, linia extinsă de produse a devenit standardul High-End al industriei.

PHD oferă o gamă variată de actuatoare, componente OEM, dispozitive de acționare electrice, cleme de fixare specializate și roboți de control al mișcării. Durata lungă de viață și designul superior au devenit semnele distinctive ale mărcii PHD. De la actuatoare simple la sisteme cu mai multe unități, PHD se mândrește cu crearea de soluții complete pentru practic orice cerință de aplicație.

 

PHD-01.jpg
icv.png

Cilindrii

igrb.png

Grippere

isalsah.png

Actuatoare lineare

igrm4.png

Cleme

iri.png

Actuatoare rotative

i160.png

Ejectoare

i28000aom.png

Actuatoare multi-motion

idc_inductive.png

Comutătoare și senzori

phd_us_ro.jpg
PHD US PNG.png

Aproape fiecare unitate standard de produse PHD este fabricată la comandă. Acest lucru se datorează faptului că PHD are o varietate atât de mare de actuatoare, opțiuni și accesorii disponibile. PHD are capacitățile integrate în sistemele noastre din fabrică pentru a modifica produsele în cadrul proceselor noastre de zi cu zi. Datorită flexibilității noastre, crearea de soluții unice este foarte simplă.

 

Avem celule de asamblare dedicate, centre de prelucrare și mulți ingineri pentru a proiecta și construi soluții unice pentru clienții noștri. Cu peste 34.000 de modele unice și peste 100.000 de cotații deja în baza noastră de date, putem oferi cele mai multe oferte de preț în termen de opt ore.

universal-robots_5a796b667f9c4.png
Pick-it_logo_edited.png
Flexibowl Logo.png
bottom of page