top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiKTC

Ambalare și paletizare cu brațe de roboți colaborativi

Actualizată în: 23 apr. 2020

ASIGURAȚI-VĂ CĂ PRODUSELE LIVRATE DE DVS. SUNT ÎNTOTDEAUNA CORECT NUMĂRATE ȘI ÎMPACHETATE LA CELE MAI STRICTE STANDARDE.


Folosind brațe de roboți colaborativi operațiunea de ambalare și paletizare devine mai simplă, mai rapidă și mai eficientă.Scutiţi muncitorii de munca repetitivă și ridicarea greutăților prin automatizarea ambalării și paletizării cu brațe de roboţi colaborativi cu greutate redusă. Automatizarea vă ajută să combateți creșterea costurilor de ambalare a produselor noi și scurtarea ciclului de viață al produsului.Interfața intuitivă și ușor de programat face ca brațul robotului UR să fie perfect pentru producții cu volum mic, precum și pentru sarcini foarte repetitive.Puteți reprograma și reimplementa robotul în funcție de necesități în operațiunile dvs.


Dacă fluxul dvs. de lucru se schimbă, brațul robotizat pentru ambalare sau paletizare poate fi utilizat rapid și ușor în noile configuraţii datorită dimensiunilor reduse și designului ușor.Roboţii UR pot fi folosiţi în majoritatea aplicaţiilor de ambalare şi paletizare.Roboţii cu economie de spațiu pot fi, de asemenea, reprogramaţi rapid și utilizaţi cu diferite mașini.Scutiţi muncitorii de munca nefavorabilă ergonomic şi repetitivă.Cu braţele robotizate de la Universal Robots puteţi elibera forţa de muncă pentru a executa sarcini mai importante.

Reduceţi costurile operaţionale. Universal Robots vă oferă toate avantajele automatizării robotizate, fără niciunul dintre costurile tradiționale asociate programării robotului, setării și celulelor de lucru ecranate. Perioada medie de recuperare a investiţiei de 195 de zile este cea mai rapidă din industria robotică.

În perioadele aglomerate, roboții UR pot funcționa 24/7, oferind productivitate non-stop pentru afacerea dvs. Aceştia pot fi implementaţi și reprogramaţi în funcție de necesități în cadrul sarcinilor și aplicațiilor, ori de câte ori este necesar.

Toţi roboţii colaborativi de la Universal Robots sunt certificaţi IP-54. Vor avea nevoie de protecţie în timpul lucrului într-un mediu cu lichid coroziv.


EasyPalletizer

EasyPalletizer este o platformă concepută pentru a ușura paletizarea.EasyPalletizer are un design specific produselor EasyRobotics, și poate fii echipat cu diferite brațe de roboți automatizați.Consola EasyPalletizer are dimensiunea unui europallet și include controler pentru robot, cabluri, și modul de ridicare pentru SKF.EasyPalletizer are un design robust și o greutate de 300 de kg, fără robot si platforma de ridicare. Ambele părți ale EasyPalletizer au un sistem de aranjare a paleților care verifică plasarea paleților.


Aparatul poate îndeplini mai multe funcții, de exemplu: paletizarea la nivelul solului,încărcarea/descărcarea a cutiilor, sistem dual de paletizare.În interiorul consolei EasyPalletizer se afla spațiu pentru istalarea a diferitor componente. Acestea pot fii pentru: aer,communicare,etc.

Pentru asigurarea poziției correcte a paletului EasyPalletizer este dotat cu 4pini pe ambele părți.


Beneficiile EasyPalletizer: Precizia brațelor automatizate,viteza, stabilitatea, mai puține accidente de muncă.


88 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page