top of page
Robott-universal-robot.jpg

Roboți Colaborativi

   Automatizarea este avantajul competitiv de care ai nevoie. Producătorii din întreaga lume se îndreaptă spre automatizare pentru a ajuta la soluționarea lipsei forței de muncă, la creșterea productivității și la îmbunătățirea calității produselor. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare eficientă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție. Roboţii colaborativi uşurează mai mult ca oricând procesul automatizărilor, chiar şi pentru companiile mici şi mijlocii.

source.gif

Celule robotizate

Uşurează procesele de automatizare cu ajutorul celulelor robotizate. Profeeder este o celulă automată mobilă și compactă care poate fi montată pe un robot, permitând introducerea şi scoaterea pieselor din strungirile CNC complet automatizate.

 • PROFEEDERI

 • PALETIZATORI

profeeder_1140.png
Pneumatica
_MG_8311.jpg

Componente Roboți

 Automatizați mai rapid cu kituri și componente certificate. Combinând cel mai mare ecosistem din industrie cu „know-how-ul” de lider în r/cobotică,  oferim acum acces la periferice și kituri pentru aplicații concepute pentru succesul vostru.

Camere vision, dispozitive de prindere, efectori finali și altele pentru asamblare, distribuire, finisare, inspecția calității, operare mașini/unelte etc.

 

 • KITURI SIMPLIFICATE

 • PLUG-AND-PRODUCE

 • IMPLEMENTARE RAPIDĂ

Robotiq 2F-85
vorschau_gripkit_cr-removebg-preview.png
RG2-FT-removebg-preview.png
dfgdfgdf-removebg-preview.png
ProFeeder-X.png
pallet_2-optimized-removebg-preview.png
82b9bbe6dc2f73a90cea90c9ac79f857.jpg

Aplicatoare Adeziv

   Mențineți echilibrul între cerințele de afaceri și producția durabilă! Green Gluing combină gândirea și acțiunea economică și ecologică. Vă sprijinim cu serviciile și produsele noastre, astfel încât procesul dvs. de aplicare a adezivului să fie adaptat optim la nevoile Dvs. 

 • Pentru adezivi HOTMELT EVA, PUR, COLDGLUE 

 • Service 24/7

v0xWican-removebg-preview.png
Concetp_Familie-removebg-preview.png
PHD
0.no1aumh47gshow-to-find-leaks-in-pneuma

Pneumatică

 Furnizăm clienților noștrii produse de penumatică de cea mai înaltă calitate. Producătorul, MAC a fost fondat în urmă cu peste 70 de ani, axată pe stabilirea și menținerea poziției de lider tehnologic pe piața mondială, acumulând de atunci peste 100 de brevete legate de tehnologia valvelor și componentele auxiliare ale acestora.

 • Fiabilitate și repetabilitate superioară

 • Experiență în industrie

 • Soluții personalizate

 • ROI dovedit

unnamed-removebg-preview.png
Sia
PHD Landing page.jpg

Dispozitive de mișcare

Oferim o gamă variată de actuatoare, componente pentru producătorii de utilaje OEM, actuatoare electrice, cleme de lucru specializate și roboți de control al mișcării. Durata de viață lungă și designul superior au devenit repere ale mărcii PHD. De la actuatoarele unice la sistemele cu mai multe unități, PHD se mândrește cu crearea de soluții complete pentru practic orice cerință a aplicației.

 

PHD1-removebg-preview.png
phd2-removebg-preview.png
phd4-removebg-preview.png
phd3-removebg-preview.png
phd5-removebg-preview.png
6628.jpg

Abrazive

   În calitate de furnizor sia Abrasives - lider mondial de abrazivi de înaltă calitate, cu peste 140 de ani de expertiză și inovare inegalabilă, putem oferi una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse pentru finisarea perfectă a suprafețelor. Suntem specialiștii Dvs. pe abrazivi. Avem expertiză industrială. Cunoaștem pașii proceselor clienților noștri și putem oferi soluția potrivită de șlefuire pentru orice material.

sia-abrasives-logo-png-transparent.png
bottom of page