top of page
82b9bbe6dc2f73a90cea90c9ac79f857.jpg
RO-logo.png
planet-earth.png

VERDE

Inovație și eficiență - împreună cu sustenabilitate.

productivity.png

EFICIENȚĂ

Reducem costurile de operare și sporim eficiența

open-24-hours.png

SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

Soluții de servicii personalizate - rapide, competente și apropiate - 24/7

REFERINȚE

Referenciák hosszú.png

Producția Ambalajelor

Sisteme de aplicare adezive pentru etichetare, ambalare și procese de ambalare a carcasei.

Producția constantă, cu volum mare, necesită sisteme de aplicare adezive extrem de precise. De la cel mai mic ambalaj pentru dulciuri până la cele mai mari cutii, fiecare etichetă trebuie să rămână ferm lipite pe parcursul transportului către consumator.


Robatech este unul dintre furnizorii mondiali de top pentru industria ambalajelor. Tehnologia noastră inovatoare, cum ar fi aplicatorul SpeedStar Diamond, este proiectată pentru a face față viteze de până la 800 de puncte pe secundă, 250 de milioane de cicluri. Unitățile de topire Concept GreenLine și capetele de aplicare conduc industria pentru eficiență energetică.

L2_Industrien_Verpackung_web-37be4035.we
06_automobil-ca42abc5 (1).webp

Automotive

Sisteme de aplicare adezive pentru asamblarea vehiculelor și fabricarea componentelor, precum caroseria, interiorul, izolația și tapițeria.

 

Tip de aplicații din industria auto sunt aproape la fel de diverse ca și tehnologia în sine. Lipirea înlocuiește din ce în ce mai mult tehnicile convenționale precum sudarea, niturile sau șuruburile. Acest lucru nu numai că mărește siguranța, dar simplifică și multe procese și, prin urmare, crește eficiența.


Robatech oferă sisteme robuste de lipire pentru caroseria și garniturile automobilelor, cum ar fi oglinzile, izolarea, huse pentru scaune și lumini față și spate.

Având ca partener Robatech - prin Kovács Trade Company - veți beneficia de o companie globală care stabilește standardul de fiabilitate, acuratețe și eficiență în cadrul sistemelor de aplicații adezivi și oferă un service-mentenanță remarcabil pentru clienți - 24/7

03_automobil-26d186f5.webp
05_automobil-56a69013.webp
bottom of page