top of page

Universal Robots

Familia noastră de coboți oferă patru opțiuni diferite de sarcină utilă - 3, 5, 10 și 16 kg. - care permit o mare varietate de aplicații. Beneficiind de șase articulații, flexibilitate incredibilă și integrare ușoară în mediile de producție existente, coboții noștri sunt construiți pentru a face mai mult. 

image__9_-removebg-preview.png
image__10_-removebg-preview.png
image__8_-removebg-preview.png
image__11_-removebg-preview.png

UR3 Robot

Payload 3 kg

UR5 Robot

Payload 5 kg

UR10 Robot

Payload 12.5 kg

UR16 Robot

Payload 16 kg

UNIVERSAL ROBOTS

Producătorii din întreaga lume se îndreaptă spre automatizare pentru a ajuta la soluționarea lipsei forței de muncă, la creșterea productivității și la îmbunătățirea calității produselor. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare eficientă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție.

ur_logo.png

ÎNCEPEŢI DE ASTĂZI

Roboţii colaborativi - sau coboţi - eficienţi din punctul de vedere al costului, siguri şi flexibili uşurează mai mult ca oricând procesul automatizărilor, chiar şi pentru companiile mici şi mijlocii.

ur_logo.png

CĂUTAŢI UN ROBOT COLABORATIV?

Activitatea noastră constă în a aduce braţele robotice industriale cu 6 axe, sigure, flexibile şi uşor de folosit, în întreprinderile de orice mărime, la nivel mondial. Roboţii colaborativi industriali automatizează şi simplifică procesele industriale repetitive. Această abordare permite departamentelor de producție să atribuie membrilor personalului sarcini mai plăcute, crearea de locuri de muncă care să le ofere noi provocări și să adauge valoare companiei.

ur_logo.png
Pick-it_logo_edited.png
universal-robots_5a796b667f9c4.png
Flexibowl Logo.png
bottom of page