top of page

Aubo Robotics

AUBO este un robot colaborativ industrial cu șase axe, cu o sarcină utilă de  3, 5, 7 și 10 kg, cu un spațiu de lucru de 625-1350 mm. Este ușor de utilizat, flexibil, cu costuri reduse și foarte ușor de relocat, re-implementat și poate fi conectat la o priză obișnuită de 110 - 230 VAC. Nu sunt necesare abilități de programare pentru a-l configura și pentru ca robotul să funcționeze într-o varietate de aplicații. 

AUBO_I3-removebg-preview.png
AUBO-I5-removebg-preview.png
AUBO-I10-removebg-preview.png
AUBO-I16-removebg-preview.png

AUBO I3

Payload 3 kg

AUBO I5

Payload 5 kg

AUBO I10

Payload 10 kg

AUBO I16

Payload 16 kg

AUBO Robotics

Producătorii din întreaga lume se îndreaptă spre automatizare pentru a ajuta la soluționarea lipsei forței de muncă, la creșterea productivității și la îmbunătățirea calității produselor. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare eficientă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție.

Untitled design (22).png
logo-aubo-robotics-removebg-preview.png
Untitled design (9).jpg

ÎNCEPEŢI DE ASTĂZI

Roboții AUBO au o amprentă mică, au un beneficiu uriaș în scăderea costurilor de producție. AUBO ajută companiile să obțină un avantaj competitiv, reducând sarcinile periculoase și repetitive îndeplinite de lucrătorii de astăzi.

logo-aubo-robotics-removebg-preview.png

COLABORAREA CREAZĂ VIITORUL

Activitatea noastră constă în a aduce braţele robotice industriale cu 6 axe, sigure, flexibile şi uşor de folosit, în întreprinderile de orice mărime, la nivel mondial. Roboţii colaborativi industriali automatizează şi simplifică procesele industriale repetitive. Această abordare permite departamentelor de producție să atribuie membrilor personalului sarcini mai plăcute, crearea de locuri de muncă care să le ofere noi provocări și să adauge valoare companiei.

Untitled design (10).jpg
logo-aubo-robotics-removebg-preview.png
Pick-it_logo_edited.png
bottom of page